Další test ke stmívání

26. listopadu 2010 v 20:58 | Lucinka :P |  Twilight
1. Stmívání začalo jako živý sen, který měla jedné noci Stephenie Meyer. Můžete jmenovat kapitolu, která začíná tímto snem v první knížce?
A) K. 5: "Krevní skupina"
B) K. 18: "Lov"
C) K. 13: "Doznání"
D) K. 1: "První pohled"
2. Která hvězda z filmu Stmívání byla v dalším filmu režírovaném Catherine Hardwicke?
A) Ashley Greene
B) Kristen Stewart
C) Nikki Reed
D) Anna Kendrick

3. Který mezinárodní knižní obal zobrazuje jablko s vykousnutým srdcem?
A) Finsko
B) Rusko
C) Norsko
D) Nizozemsko

4. Robert Pattinson hraje ve filmu Edwarda Cullena, ale nebyl první volbou pro Stephenii Meyer. Kdo to byl?
A) Gaspard Ulliel
B) Henry Cavill
C) Daniel Radcliffe
D) Peter Facinelli

5. Který z následujících názvů není jméno fanouškovské Twilight stránky?
A) Edward's Meadow
B) Bite Me
C) The Shiny Vampire Club
D) Forever Bella

6. Jaké jméno chtěla dát původně Stephenie Rosalii?
A) Candace
B) Carol
C) Cora
D) Clara

7. Který z herců ze Stmívání už hrál někdy předtím nadpřirozené stvoření?
A) Taylor Lautner
B) Cam Gigandet
C) Robert Pattinson
D) Jackson Rathbone

8. Která hudební skupina vyřvává Belle v discmanu v kapitole 7: "Noční můra", aby jí vyčistila hlavu a pomohla jí usnout?
A) Korn
B) Linkin Park
C) Limp Bizkit
D) Rage Against The Machine

9. Editorka vyškrtla rozšířenou scénu, kterou Stephenie napsala o Alici a Rosalii, jak násilně dělají z Belly panenku na ples. V té scéně, o které činnosti si Bella radostně myslí: "Některé věci ani upíři nemůžou urychlit."?
A) Aplikace makeupu
B) Sušení jejích vlasů
C) Dělání pedikúry
D) Žehlení jejích šatů

10. Z jaké televizní show chce mít Stephenie citace na svém náhrobku?
A) Simpsonovi
B) Buffy, přemožitelka upírů
C) Gilmorova děvčata
D) Odpočívej v pokoji










Odpovědi: 1C, 2C, 3D, 4B, 5D, 6B, 7A, 8B, 9B, 10A
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama