Jak dobře znáš Stmívání-Test

25. listopadu 2010 v 19:28 | Lucinka :P |  Twilight


  1. Čím se živí Bellin táta ? a) je kuchař b) vlastní pekárnu c) je policajt
  2. Kolik má Bella sourozenců ?
    a) mladšího bratra b)staršího bratra a sestru c) žádného
  3. Jak se jmenuje městečko do kterého Bella přijíždí?
    a) Fox b) Forks c) blue Froks
  4. Jak se jmenuje přitel Bellininy mámy?
    a) Phil b) Feliy c) Paul
  5. Kolik je Belle let?
    a) 18 b) 17 c) 16
  6. Ve kterém roce se narodil Edward?
    a) 1989 b) 1901 c) 1956
  7. Na jakou nemoc umíral Edward?
    a) na tyfus b) na mor c) na španělskou chřipku
  8. Z jakého města se přistěhovala Bella?
    a) Phoenix b) Los Angeles c)Washington
  9. Jak se jmenovala pláž ve filmu Stmívání?
    a) Havaj Beach b)La Push c) La Palma
  10. Jak se jmenuje otec Jacoba?
    a) Tom b) Billy c) Michael
  11. Kdo napsal knihu?
    a) Robert Langdom b) Stephenie Meyer c) Gunter Grass
  12. Který herec hrál Emmeta?
    a) Jackson Rathbone b) Robert Pattinson c) Kellan Lutz
  13. Jaký dárek dal táta Belle na uvítanou?
    a) šperk b) kabelku c)auto
  14. Jakou schopnost má Alice?
    a)mluví se zvířaty b)vidí do budoucnisti c) kouzlí
  15. Jaký sport hrají upíři?
    a) baseball b) fotbal c) golf
  16. Jakou krví se živí rodina Cullenových?
    a) lidskou b) zvířecí c) žádnou
  17. Co umí Edward?
    a) čte myšlenky b) ovládá počasí c) uzdravuje
  18. Jak se jmenoval upír, který pronásledoval Bellu?
    a) James b) Laurent c) Vittori
19. Jak se jmenovala jeho partnerka? a) Claire b) Jane c)Victoria
20. Chodila Bella někdy s Jacobem?
a) ano b) ne c) nevím






Správné odpovědi:

1. c
2. c
3. a
4. a
5. b
6. b
7. c
8. a
9. b
10. b
11. b
12. c
13. c
14. b
15. a
16. b
17. a
18. a
19. c
20. b



VYHODNOCENÍ:

Za každou odpověď si přičti bod...

Chce to doučování: 0-8 bodů

Máš o víkendu čas? Tak si sežeň DVD nebo knížku a pořádně se do toho ponoř. Základní obrysi jsou ti naprosto jasné, ale drobné detaily to ještě unikají. Jako opravdová fanoušek bys je ale rozhodně měla znát ještě předtím, než se vydáš do kina na druhý díl !!!

To je fakt dobré: 9-15 bodů

Tady je vidět, že ses při koukání ani při čtení neflákala a že že to dost chytlo. Nenaletěla jsi na naše chytáky a tvoje a tvoje vědomosti jsou opravdu dobré. Ještě na nich ale trochu zapracuj, ať je z tebe do příště profík !!!

Gratulujeme: 16-20 bodů

Tvoje znalosti jsou opravdu skvělé a je vidět, že patříš mezi největší fanoušky. Být tyhle otázky v soutěži tak už jsi dávno za vodou! Buď na sebe pyšná!!!


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Elisabhet Cullen Elisabhet Cullen | 21. března 2011 v 20:30 | Reagovat

ten test byl opravdu jednoduchý,ale děkuji za gratulaci :-)

2 white dresses white dresses | E-mail | Web | 16. ledna 2013 v 13:35 | Reagovat

Did you know qualified personnel approximation many through three effective U. Exercise. workforce have already been roughed up seriously decent where you work why unique physical may possibly be lost? That will be 54 thousand people today! Could be as documented in a new 07 Zogby Global marketing review.
http://www.pathdress.net

3 formal wedding dresses formal wedding dresses | E-mail | Web | 17. ledna 2013 v 12:08 | Reagovat

I dont usually post on many Blogs, still I just has to express gratitude continue the astonishing work. Ok unfortunately it is time to access school.
http://www.movedress.com

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama